divendres, 7 de gener de 2011

Després de reis

Avui molts han començat de nou la rutina, entre els que m'hi incloc en un 50%... jo només he tornat a l'escola, i això només ha estat una petita prova perquè la tornada real no se'm faci gaire dura.
Avui els pocs nens que han vingut al col·legi ens han explicat què els hi havien portat els reis, i fins i tot algun d'ells portava algun dels regals per ensenyar-lo als companys de classe. A més hem obert els regals que també hi havia a l'aula.
Veure les cares d'il·lusió dels nens i la seva innocència no té preu... és una experiència que penso que tots els infants han de viure siguin d'aquí o de fora, segueixin una religió o una altra, i tinguin la cultura que tinguin. És fantàstica i molt màgica.
Per altra banda em pregunto: És aquesta tradició una manera d'impulsar al consumisme des de ben petits?


1 comentari:

  1. Jo respondria que no, que no ho és :) aquells que s'immergeixen en el consumisme, ho farien igual sense el Nadal. És molta la gent que utilitza el Nadal com a excusa per a comprar allò que fa temps que necessita però mai no es permet el luxe de regalar-se, no com a època de gastar i gastar per tot el que li vingui de gust.
    (digo yo!)
    Sigui com sigui... per aquells que tenen nens petits a prop, molt sovint segur que també és una excusa per donar-los il·lusió. De fet, a mi m'agrada tant veure la Mari, o el Lluc, obrint regals... que si els els fes jo, estic segura que els compraria pensant només en això.
    (no té res a veure, no?)

    ResponElimina